Machine Cloud Logging

ARSA Control heeft een krachtig cloud logging platform ontwikkeld om uw machine gegevens 24/7 en overal ter wereld te kunnen volgen. U kunt uw productie gegevens controleren, analyseren hoeveel producten er gemaakt zijn zodat u nieuwe materialen kunt gaan inkopen, draaiuren van motoren monitoren, bekijken welke operators de beste shifts draaien etc etc. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat maakt het ARSA Controls platform uniek?

Het ARSA Controls platform is uniek door:

  • Koppelingen met vele merken PLC’s
  • Geen dure licentie kosten
  • Plug and play: geen ingewikkelde netwerk instellingen. U heeft alleen een internet verbinding nodig.
  • Data Analysatie: In alle mogelijke platformen zoals Desktop en Mobile Apps
  • Redundante verbindingsmogelijkheden
  • Lokale data buffering: geen data verlies als er geen internet verbinding is

Koppelingen naar vele merken PLC’s

ARSA Controls maakt het mogelijk om verschillende merken PLC’s te gaan koppelen aan het cloud logging systeem. In overleg met u kan worden bepaald welke mogelijkheden er voor uw PLC zijn. ARSA Controls kan een onderzoek uitvoeren of uw PLC geschikt is om te koppelen aan het Cloud Logging systeem. Daarnaast is het niet altijd nodig de software van uw huidige machine aan te passen. Het is wel wenselijk dat de source code van uw PLC systeem beschikbaar is om te kunnen bepalen welke gegevens er gelogd moeten worden. Is deze niet voorhanden kan er middels reverse engineering worden bepaald welke gegevens in uw PLC beschikbaar zijn.

Bent u benieuwd of uw PLC geschikt is voor het Cloud logging platform van ARSA Controls? Neem dan snel  contact met ons op!

Geen dure licentie kosten

ARSA Controls heeft het Cloud logging systeem ontwikkeld en u hoeft hiervoor geen dure licentie kosten te betalen. De licenties van reguliere logging platformen stijgen enorm naarmate het aantal log punten wordt uitgebreid Daarnaast zijn dit soort systemen alleen om lokaal te kunnen loggen. Dit betekent dat u niet overal ter wereld 24/7 de beschikking hebt over de gegevens van uw machine.

Plug and Play

Het Cloud Logging Systeem van ARSA Controls is zo ontwikkeld dat er geen ingewikkelde netwerk configuratie nodig is om de gegevens naar de Cloud te loggen. Dus geen problemen met Firewalls, Poort configuraties en problemen met de ICT afdeling. Middels een beveiligde verbinding worden versleutelde berichten verstuurd naar de ARSA Controls Cloud server. Het systeem is opgezet om zo de veiligheid van uw systeem en uw machine te waarborgen.

Data Analysatie

ARSA Controls kan desgewenst een Desktop en of Mobile app ontwikkelen die de data kan analyseren van uw specifieke situatie. Zo kan de data op verschillende manieren worden verwerkt:

  • Visueel in de App
  • Exporteerbaar als Spreadsheet formaat (Excel, CSV)
  • Koppeling naar bestaande database (Van bijvoorbeeld uw inkoop)

Redundante verbindingsmogelijkheden

ARSA Controls biedt u de mogelijkheid om uw Cloud logging systeem redundant uit te voeren. Dit betekent dat er 2 of meer web locaties beschikbaar zijn waar uw systeem de data heen kan schrijven. Mocht er om welke reden dan ook een van de cloud webservers niet beschikbaar zijn kan de data op een 2e of 3e locatie worden opgeslagen. Zo weet u zeker dat er geen data verloren gaat.

Lokale data buffering

Naast de redundante Cloud server kan het natuurlijk ook voorkomen dat uw eigen internet verbinding niet werkt. De Cloud logging applicatie van ARSA Controls is zo ontwikkeld dat het systeem de data lokaal opslaat alvorens het naar de Cloud wordt geplaatst. Alleen als de data succesvol naar de Cloud is verzonden wordt de data van het lokale systeem verwijderd. Door deze techniek weet u ook zeker dat er geen data verloren gaat.

Heeft u nog vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op!

ARSA controls: Totale Automatiserings oplossingen