Projects

ARSA Controls started in 2016 but has finished some very succesfull projects.

Swimming pool control

The filtering system for the swimming pool of campsite and bungalowparc de Papillon is renwed. By engineering a new control cabinet and make use of a PLC control it saves a lot of electricity. Together with the customer we made the choice to use an inverter for the swimming pool. It saves 35% of electricity. This saves a lot of money because  the swimming pool pump runs for 6 months, 24 hours a day, 7 days a week. There is also a plc option to measure if the filter is dirty. If the filter is dirty the operator is told to flush the system. These measurements also saving costs. By flushing the filter in time the pump is not running to heavy. In this way the pump does have a better lifecycle.

There is also some alarms like a dry run alarm. The pump only runs when it is getting water and the pump has a longer lifecycle.

Booking plug-in WordPress

Voor camping de Papillon is er een boekingsmodule ontwikkeld. Deze wordpress plug in zorgt ervoor dat de boekingen binnen de website van de Papillon kunnen worden uitgevoerd. In het verleden was het zo dat er verwezen werd naar een externe site om de boeking te kunnen uitvoeren. Dit was voor de camping een groot probleem. Doordat men de website van de Papillon moest verlaten kon men niet terug vallen op de informatie verstrekking die te vinden is op de website van de Papillon maar moest men het doen met de informatie verstrekking van de externe partij. Dit zorgde ook voor een hoger bounce percentage welke een nadelige impact heeft op de SEO (Google) score van de website en hierdoor dus minder vindbaar.

Door gebruik te maken van de API van de externe boekingspartij heeft ARSA Controls software ontwikkeld welke het mogelijk maakt een boeking binnen de site van de Papillon uit te voeren. Deze WordPress plug-in zorgt ervoor dat er meer boekingen binnen komen en de camping beter vindbaar is in Google.

ARSA controls: Totale Automatiserings oplossingen